Insättningsbonus fotbolls-em

När det råder speltider, så som när ett så pass stort mästerskap som fotbolls-em stundar, radar spelbolagen upp erbjudanden efter erbjudanden för spelarna. Ett av de erbjudanden man kan passa på att ta del av när man tippar under fotbolls-em, är insättningsbonusen.

Hur det funkar

Alla spelbolags villkor skiljer sig åt en del när det kommer till insättningsbonusar. Gemensamt för dem alla är dock att insättningsbonusen måste omsättas för att det skall kunna tas ut som riktiga pengar sedan.

Inte sällan är insättningsbonusen på 100 % av det belopp man sätter in. Hos de allra flesta samtliga spelbolag finns också ett minimum-krav för hur lite man kan sätta in och ändå få ta del av bonusen. En vanlig lägsta summa att se är 100 kronor.

Sätter du som spelare in 100 kronor hos spelbolaget dubblar du alltså direkt den summan (om villkoren är som i fallet ovan). Det brukar även finnas en maxgräns för hur stor summa man kan dubbla insättningen till.

Vanligt förekommande är att maxgränsen ligger på 1000 kronor. Sätter du in 1 000 kronor i det här fallet behåller du alltså dem, samtidigt som du får ytterligare 1 000 kronor i bonuspengar.

EM i fotboll 2016 – snabbt om

  • Sverige är kvalificerat genom playoff. Det här blir den sjätte gången Sverige deltar i ett slutspel i fotbolls-em.
  • Det här årets upplaga av Europamästerskapet i fotboll är det femtonde i ordningen.
  • Fotbolls-em håller på en månad med start den 10e juni och med avslut den 10e juli.
  • Sedan den 28e maj 2010 är det fastslaget att det är Frankrike som är värd för mästerskapet.
  • Matcherna kommet att spelas på 10 arenor, belägna i 9 städer.
  • 24 länder är med och slåss om pokalen.
  • Sverige och Norge lämnade tillsammans in en anmälan om att få arrangera fotbolls-em 2016. Kandidaturen lades dock ner på grund av ekonomiska skäl.