Att hitta rätt oddsbonus

När du registrerar dig på en ny spelsajt brukar du få en oddsbonus och den kan se ut på olika sätt. Du bör tänka på ett antal faktorer när du ska hitta rätt bettingbonus och inte enbart på vilket belopp du får i bonus. Den mest vanliga typen av bonus är procentbonusen, på en del sajter finns det en separat procentbonus enbart för odds medan andra har samma välkomstbonus till alla avdelningar på sajten. Du kan till exempel få 100 procent i bonus på din insättning, vilket innebär att din insättning fördubblas. En procentbonus kommer alltid med ett maxbelopp som du kan erhålla.

Andra typer av oddsbonusar

betta i mobilen och onlineFörutom procentbonusar finns det riskfria spel, gratisspel, boostade odds och jackpottar. Riskfria spel innebär att du får din insats tillbaka ifall du förlorar på ditt lagda bet. Ett gratisspel är som en gratiskupong som du kan lösa in när du ska lägga din insats för att få spelet gratis. Ett boostat odds är helt enkelt ett odds som är förhöjt. Vissa spelbolag kan höja ett odds med upp till tio gånger, vilket innebär en tio gånger så hög vinst. På Svenska Spels spel som Stryktipset och ATG:s V75 finns det ibland jackpottomgångar ifall en storvinst inte betalats ut på några veckor, vilket är som en sorts bonus. Det finns exempel där svenska spelare har plockat ut en bra bit över 50 miljoner kronor, med runt en tusenlapp som insats. Det man ska ha i åtanke är att även om turen såklart har ett finger med i spelet, så kräver denna typen av spel en hel del kunskap – och såklart ett brinnande intresse för sporten.

Saker att tänka på gällande oddsbonusar

Som med andra bonusar på casinon och spelsajter finns det en del krav även på oddsbonusar. Ett vanligt villkor är att bonusen kommer med ett omsättningskrav och det kan variera mycket mellan olika spelbolag. Omsättningskrav innebär att du måste satsa dina bonuspengar ett visst antal gånger, och oftast finns ett minsta odds för att en insats ska bidra till omsättningskravet. Ju lägre det minsta oddset är desto enklare är det att uppfylla omsättningskravet. Omsättningskravet gäller inte bara på procentbonusar utan kan även finnas på vinsterna på riskfria spel eller gratisspel. Oftast finns det också en maxinsats, du får inte satsa för högt. Eftersom det finns flera alternativ att välja på så kan det alltså vara värt att göra lite efterforskningar innan man tar första bästa bonus. Det viktiga är att man hittar något som går ihop med hur mycket man tänkt spela – så slipper man tråkiga överraskningar.